Till innehållet
Logga in

Hej försäkringsinformatör!

Den här sidan vänder sig till dig som är försäkringsinformatör inom LO. Du hittar bland annat länk till Lotsen, information om utbildningar och en handbok som du kan ladda ner och beställa.

Lotsen är ditt verktyg

Ditt fackförbund har gett oss på Avtalat i uppdrag att utbilda dig som är förtroendevald försäkringsinformatör.Lotsen

Lotsen är ett stöd och verktyg för dig som är försäkringsinformatör. I Lotsen får du information om kollektivavtalad pension och försäkring, du kan registrera dina försäkringsinformationer och anmäla dig till vår grundutbildning.

Registrera dig

Det är obligatorisk för alla försäkringsinformatörer att registrera sig i Lotsen. Om du inte redan registrerat dig så behöver du göra det.

Utbildning

När din registrering i Lotsen blivit godkänd av ditt fackförbund kan du logga in och boka plats på grundutbildningen. Har du grundutbildning sedan tidigare behöver du inte gå en ny grundutbildning.

På avtalat.se hittar du allt du behöver veta

Ung kvinna

Våra tjänster

Alla ska känna till hur pension och försäkring via jobbet fungerar och vad det innebär. Därför erbjuder vi även webbinarer, material att ladda ner och självklart en kundservice som gärna svarar på dina frågor!

bok

Mer information

Här på avtalat.se har du som är anställd arbetare chansen att lära dig mer om det kollektivavtalade skydd du har via jobbet.

 

Denna webbplats stöder inte Internet Explorer, var god byt till en annan webbläsare.