Till innehållet
Logga in

Teckna försäkring och pension för dina anställda

Har du blivit medlem i ett arbetsgivarförbund eller tecknat hängavtal med ett fackförbund? Då ska du teckna tjänstepension och försäkring för dina anställda. Kollektivavtalet innebär trygghet och bra förmåner för alla på företaget.

Checklista

Gör så här när du tecknar tjänstepension och försäkringar

När du ska teckna tjänstepension och försäkringar för dina anställda finns några saker du behöver ha koll på. Till exempel ska arbetare anmälas till Fora och tjänstemän till både Collectum och Fora. Följ våra checklistor så blir allt i sin ordning!

En förmån när den är som bäst

Kollektivavtalet innehåller en massa delar som ger trygghet till dig och dina anställda, både nu och i framtiden. Försäkringarna du tecknar enligt kollektivavtalet gör att dina anställda är försäkrade i många av  livets toppar och dalar. Tjänstepensionen du betalar in ger dem en bättre tillvaro när det är dags att ta steget ut ur arbetslivet. Med andra ord – du hade inte kunnat ge dem en bättre förmån. 

Dina anställda har det bra

Låt dem få veta det! Många har nämligen dålig koll på vad det innebär att jobba på ett företag med kollektivavtal, och hur de ska använda de försäkringar de faktiskt omfattas av. Tipsa dina anställda om avtalat.se så hittar de allt de behöver veta. 

Denna webbplats stöder inte Internet Explorer, var god byt till en annan webbläsare.