Till innehållet

Våra tjänster

Vi på Avtalat jobbar för att alla ska känna till hur pension och försäkring via jobbet fungerar och vad det innebär. Här kan du boka våra webbinarier, ladda ner informationsmaterial och fylla i en prenumeration för nyhetsbrev. Du kan också boka ett digitalt informationsmöte där vi träffar dig och dina kollegor och anpassar informationen efter just era behov.

Webbinarier

Är du nyfiken på hur pension och försäkring via jobbet fungerar? Anmäl dig till våra kostnadsfria webbinarier. Vi vänder oss till dig som är arbetsgivare, arbetare eller tjänsteman. Våra webbinarier har olika fördjupningsteman - välj det som passar dina behov bäst. 

Våra webbinarier
könsneutral

Boka digitalt informationsmöte

Är du intresserad av att vi informerar din arbetsplats om pension och försäkring via jobbet? Vi ordnar gärna ett digitalt informationsmöte utifrån era behov. Samla ihop dina kollegor eller medarbetare och hör dig till oss på kundservice@avtalat.se, så bokar vi in ett informationsmöte med er.

Material

Här kan du ladda ner material om pension och försäkring via jobbet. Vi erbjuder anställda och arbetsgivare guider som hjälper dig att förstå, hålla koll och göra rätt.

 

Ladda ner informationsmaterial
Ladda ner guider

Denna webbplats stöder inte Internet Explorer, var god byt till en annan webbläsare.