Till innehållet

Välkommen till Avtalat

Vi vill att alla ska veta och alla ska förstå hur pension och försäkring via jobbet fungerar och vad det innebär – så att fler tar del av de kollektivavtalade skydd som finns och har möjlighet att fatta välgrundade beslut.
händer som håller ett hjärta

Ditt fackförbund har bestämt att alla som är försäkringsinformatörer ska genomgå grundutbildning för försäkringsinformatörer. Det är också via ditt fackförbund som Avtalat fått i uppdrag att utbilda dig som är förtroendevald försäkringsinformatör.

För att du i ditt uppdrag ska kunna informera och hjälpa dina arbetskamrater med information om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring är det viktigt att själv veta lite mer och förstå hur systemet är uppbyggt. Därför är det viktigt att du som är ny i ditt uppdrag går en grundutbildning. Du hittar vårens utbildningar nedan. Alla utbildningar erbjuds digitalt och omfattar tre dagar. Välkommen med din anmälan.

Utbildningar

Här hittar du utbildningar för dig som är försäkringsinformatör. 

Gå våra utbildningar
Ung kvinna

Våra tjänster

Alla ska känna till hur pension och försäkring via jobbet fungerar och vad det innebär. Därför erbjuder vi både utbildningar, webbinarer, material att ladda ner och självklart en kundtjänst som gärna svarar på dina frågor!

Våra tjänster
bok

Mer information

Här har du som är anställd chansen att lära dig mer om det kollektivavtalade skydd du har via jobbet. Du får veta hur du ska gå tillväga för att ansöka om ersättning, till exempel om du råkar ut för en olycka på jobbet. Eller hur du ska tänka kring din pension, oavsett om du är 23 eller 63 år.

Läs mer