Till innehållet
Logga in

Den 1 januari går Finfas verksamhet in i Avtalat

Som arbetsgivare med kollektivavtal inom privat sektor ger du otroligt bra förmåner till dina anställda: tjänstepension och försäkringar. Nu startas det nya bolaget Avtalat av Svenskt Näringsliv, LO och PTK – med målet att göra försäkringarna enklare för både dig och dina anställda.

En ny plattform för kollektivavtalad tjänstepension och försäkring

Avtalats ansvar är att informera privata företag med kollektivavtal och deras anställda om tjänstepension och försäkring. Redan från årsskiftet kommer information som du tidigare har hittat på till exempel finfa.se flyttas till avtalat.se. Till en början lanseras generell information. Men på sikt, senast 2024, ska både du och dina anställda kunna logga in och utföra uppgifter som rör kollektivavtalad tjänstepension och försäkring.

Det stora målet är att det ska bli enklare för både dig och dina anställda. Genom att samla information, tjänster och checklistor på en gemensam plattform kommer du få en bättre översikt. Du och dina anställda får samma information, uttryckt på samma sätt. Det kommer innebära att dina anställda och potentiella nya medarbetare förstår värdet av de förmåner du erbjuder!

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med dina frågor om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring, men nu i Avtalats regi!

Denna webbplats stöder inte Internet Explorer, var god byt till en annan webbläsare.