Till innehållet
Arbetare

Arbetare

Du som till exempel jobbar i butik, på lager, inom hotell, restaurang, industri, bygg och anläggning.

Fortsätt som arbetare
person framför dator

Tjänsteman

Du som till exempel jobbar med ekonomi, HR, kundvård, är lärare eller ingenjör.

Fortsätt som tjänsteman
portfölj

Arbetsgivare

Du som har anställda med kollektivavtalad tjänstepension och försäkring.

Fortsätt som arbetsgivare
två hjärtformade händer

Därför är det en bra idé att använda Avtalats rådgivningstjänst

Vi på Avtalat är riktiga pensionsnördar. Vi har koll på alla konstiga förkortningar och finstilta villkorstexter i pensionen och försäkringarna du har via jobbet. Genom att ta hjälp av oss kan du se till att få ut så mycket som möjligt av din tjänstepension. 

Det finns i huvudsak två grejer du behöver ta ställning till, som kan påverka din pension väldigt mycket. För det första behöver du fundera över om du behöver någon av de extra försäkringar som finns att välja, och för det andra behöver du bestämma dig för hur du ska placera din pension. 

Gratis rådgivning i din dator

Avtalats rådgivningstjänst är en digital rådgivning för dig med tjänstepensionen ITP. I Avtalats rådgivningstjänst besvarar du själv frågor om din livssituation och ekonomi som våra rådgivare har tagit fram. Utifrån dina svar utformar vi råd som är anpassade just för dig. Tjänsten är kostnadsfri att använda, tillgänglig dygnet runt och helt digital.

Bakom råden finns inget vinstintresse och vi får ingen provision oavsett vad du väljer. Vårt jobb är helt enkelt att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av din tjänstepension.

Bra att veta

Denna webbplats stöder inte Internet Explorer, var god byt till en annan webbläsare.